Нам 11 років!

Шановні Абоненти, Колеги, Партнери, вітаємо Вас з нашим святом. Адже сьогодні виповнюється 11 років компанії «Аватор»!

За ці роки ми разом з Вами, для Вас і завдяки Вам побудували величезну Інтернет-мережу, десятки тисяч сімей в найвіддаленіших населених пунктах, як великих так і маленьких, одержали якісний Інтернет, телебачення та зв’язок.

Ми змогли подолати тисячі кілометрів оптоволокном та радіотехнологіями.

На нашому шляху траплялося безліч важких випробовувань, які ми вперто долали і долаємо надалі.

У 2022 році війна прийшла до наших домівок, кожен з нас мав вибір: втекти, піти на захист країни або ж залишитися і допомагати своєю справою, яку вміє якісно робити.

Ми пишаємося нашими хлопцями, які вибрали найважчий шлях і на передовій захищають нашу Україну! Слава їм, низький уклін героям!

Вдячність велика нашим колегам, які продовжили підтримувати безперебійну роботу мережі, модернізовуючи та розвиваючи її. Надавати стабільний зв'язок тисячам сімей, соціальній сфері, військовим частинам, пунктам незламності – одне з найважливіших завдань під час війни, яке наші працівники успішно виконують.
За минулий рік ми зробили багато добрих справ: безперервно допомагаємо нашим військовим як Інтернетом, так і фінансово, подаємо безкоштовний Інтернет на стратегічні об’єкти, об’єкти суспільної критичної інфраструктури, донатим на закупівлі необхідного нашим захисникам.

За допомогою нашого Інтернету та майстрів, які організували зв'язок в бомбосховищах, тисячі школярів в сотнях шкіл в умовах війни змогли проводити навчання, як в школах так і онлайн.

Впродовж року, не зважаючи на проблеми з постачанням матеріалів, різкого росту цін, ми змогли розширити своє покриття ще на більш ніж 50 населених пунктів, паралельно модернізуючи та переводячи діючу мережу на оптоволокно, забезпечуючи безперебійним живленням серверні, проводячи додаткові та резервні магістральні канали інтернету.

Щиро вдячні Вам, нашим дорогим Абонентам, за роботу та підтримку в ці важкі часи!

Бажаємо якнайскорішої Перемоги нашій країні! Хлопцям на передовій сили, стійкості, сміливості і головне - життя! Кожному з нас віри в наших захисників, підтримки один одного, витримки, натхнення в роботі, Божого благословіння нашим близьким і рідним!

Героям слава! Україні слава!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022