Неймовірна пропозиція в с. Піски!

Даруємо 15 місяців користування інтернетом в с. Піски!

Підключайтеся до інтернету в с. Піски лише за 1500 грн і отримайте цю суму на рахунок! Поспішайте отримати 15 місяців безкоштовного безлімітного інтернету зі швидкістю до 20 МБіт/с!

 У приватному секторі впродовж декількох місяців буде побудовано новітню швидкісну безлімітну оптоволоконну мережу GePON з єдиним тарифом 100 МБіт/с за 100 грн/міс. Всіх абонентів, підключених за технологією Wi-Fi, буде безкоштовно перепідключено до оптоволоконної мережі GePON та переведено на тариф зі швидкістю 100 МБіт/с.

 Оскільки компанія "Аватор" працює лише "легально" в правовому полі, без відповідних дозволів РЕС ми не підвішуємо оптоволоконний кабель на опорах, тому терміни побудови оптоволоконної мережі залежать від одержання цих документів, що становить близько 6-ти місяців.

Підтримайте нас і не підключайтеся до операторів, які порушують правове поле і не законно будують свою мережу, оскільки таку мережу в будь-який момент можуть демонтувати працівники РЕС, а кошти за підключення до неї ніхто не поверне.

 

Дякуємо, що Ви з нами!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022