Про припинення надання послуг кабельного телебачення у м.Карлівка

Шановні абоненти, повідомляємо, що з 1 січня 2020 року у м. Карлівка трансляцію телеканалів в мережі кабельного телебачення (як в аналоговому, так і в цифровому) буде припинено у зв'язку із закінченням строку дії договорів та різким підняттям вартості на право ретрансляції.


Якщо Ви бажаєте повернути кошти, що лишились на балансі – Ви можете написати заяву на повернення коштів на ім'я директора компанії вказавши дані для повернення (номер банківської картки, на кого зареєстровано картку, логін та ін.) або ж звертайтесь до контактного центру компанії за тел.: 0800-500-360.

 

Натомість пропонуємо усім користувачам оптичного інтернету переглядати улюблені телепередачі, фільми та серіали за допомогою інтерактивного телебачення. Ми з нашими партнерами OmegaTV пропонуємо Вам скористатись новим сервісом телебачення, що має безліч переваг.

Про послугу:

Послуга дозволяє переглядати телеканали через додаток «OmegaTV» на Вашому телевізорі з функцією Smart TV або на будь-якому мобільному пристрої з операційною системою Android, iOS (iPhone і iPad), медіаплеєрах, а також на будь-яких інших пристроях, оснащених інтернет-браузером. Усе, що Вам необхідно це завантажити на Ваш пристрій додаток «OmegaTV». Для роботи сервісу потрібне підключення до Інтернету.

Підключення та перепідключення безкоштовно! Пропонуємо Вам вигідний тарифний план за 99 грн/міс, який включає Інтернет-тариф 100 Мбіт/с (50 грн) та тарифний план інтерактивного телебачення UA:Ефір 131 канал (49 грн). Одночасно можна підключити до 3 пристроїв!

Якщо Ваш телевізор не підтримує функцію Smart TV Ви можете придбати тюнер усього за 999 грн без Wi-Fi роутера і 1099 грн з Wi-Fi роутером (2 в 1)! Або оплатити частинами упродовж 1 року (83,25 грн/міс або 92,58 грн/міс).

Можливості:

- Перегляд телепередач з архіву, які транслювались останні 7 днів;

- Можливість поставити на паузу та продовжити перегляд з того ж місця;

- Перегляд різних каналів одночасно на трьох різних пристроях, використовуючи один обліковий запис.

Оплата за сервіс Інтерактивного ТБ списується у авансовому порядку з основного рахунку за 1 місяць користування. Якщо коштів на Вашому балансі недостатньо – послуга деактивується.

Як активувати?

Для активації необхідно увійти до Особистого кабінету avator.in, у розділі «Послуги і тарифи» натиснути «Телебачення – OmegaTV» та обрати один із запропонованих тарифних планів: UA:Новини – Промо (безкоштовно) – 29 каналів, UA:Ефір 131 канал, Преміум 161 канал, VIP HD 182 канали. Для підключення послуги потрібно в особистому кабінеті отримати разовий код активації та ввести на Вашому пристрої і насолоджуватись переглядом!

Економте власний час та керуйте ефіром за допомогою зручних функцій і сучасних технологій!

 

 

 

Дякуємо за співпрацю та сподіваємося на Ваше розуміння!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022