Шановні Абоненти!

Ситуація з електропостачанням критична. По всій країні наразі застосовуються віялові відключення світла.
Якщо у вашому будинку є світло, але відсутній Інтернет, зазвичай причиною є те, що телекомунікаційне обладнання знаходиться за іншою адресою, де немає живлення.
На жаль, акумулятори, розміщені на серверних та базових станціях, довго не можуть тримати мережу, або не встигають заряджатися (на заряджання необхідно в 2-3 рази більше часу, ніж на їх роботу), а бензинові генератори технічно неможливо одночасно доставляти до великої кількості серверних та базових станцій на 1-2 години і тримати майстра поряд з генератором.
Також ситуація ускладнюється відсутністю електроживлення на серверних магістральних операторів, які нам надають Інтернет, де оперативно ми не можемо вплинути, навіть привезши свої генератори на їх об'єкти.
В будь-якому разі ми робимо все можливе, задля безперебійної роботи Інтернету та Телебачення в нашій мережі.

Дякуємо за розуміння! Україна переможе! Слава героям!

Увага! Завершується будівництво оптоволоконної мережі  у  с. Водяники, с. Чижівка, с. Кобиляки, с. Рижанівка, с. Мизинівка Звенигородського району Черкаської області! Орієнтовні терміни будівництва - два тижні.

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

01.12.2019 року компанія «Pro-Net» передала на обслуговування компанії «Аватор» телекомунікаційну мережу в с. Дяченки, Книшівка, Мануйлівка, Піски, Приліпка, Харченки, Хорішки, Говтва, Вакулівка, Козельщинського району Полтавської області, с. Ламане, Манжелія, Сиротенки, Троїцьке (Фрунзівка), Глобинського району Полтавської області, с. Остап'є, Балаклія, Великобагачанського району Полтавської області.

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Шановні абоненти, повідомляємо Вас про зміну номерів поточних рахунків на новий стандарт IBAN, які необхідно використовувати при оплаті телекомунікаційних послуг Оператора.

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022