Роботу відновлено!

Шановні абоненти!

Роботу мережі, лінію контактного центру та прийом платежів відновлено!
На даний момент ми працюємо над відновленням особистого кабінету avator.in тому усіх, хто звик здійснювати оплату через особистий кабінет просимо скористатись іншим способом оплати (додаток приват 24, сайт Easy Pay та ін.) Повний перелік способів оплати можна знайти на нашому офіційному сайті avator.ua. Для перевірки балансу звертайтесь до контактного центру компанії Аватор (0800) 500-360

Ми вдячні вам за розуміння та підтримку!

Шановні абоненти!

Повідомляємо, що продовжується відновлення сервісів і мережі компанії Аватор. Упродовж дня можливі збої в прийомі платежів, роботи контактного центру та роботи особистого кабінету avator.in.

Перепрошуємо за незручності.

Дякуємо за розуміння і підтримку!

Увага! Аварія в мережі

Сьогодні шахраями було зламано мережу «Аватор»! На даний момент не працює інтернет у більшості населених пунктів.

Зловмисники зробили СМС розсилку, щоб Ви оплачували послуги через підставний особистий кабінет avator.biz - не оплачуйте послуги таким способом! Це шахраї!

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб у найкоротші терміни відновити роботу. Просимо розуміння з вашого боку та приносимо вибачення за незручності! 

Увага! Маємо гарні новини! Завершується будівництво оптоволоконної мережі  у с. Климівка Карлівського району Полтавської області!

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Увага! Маємо гарні новини! До 01.07.2020 р. буде побудовано оптоволоконну мережу у с. Балясне Диканського району Полтавської області!

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Увага, телефонні шахраї!!!

Нещодавно збільшилася кількість телефонних шахраїв, які телефонують від імені представників компанії "Аватор", запитують про особисті дані (П.І.Б., адресу, телефони та ін.), говорять, що компанія "Аватор" вже не працюватиме, та що вона вже продалася іншому інтернет оператору. Це не правда! Компанія "Аватор" одна з найбільших в центральній частині України, ніколи не планувала і не планує продаватися, по телефону ми не запитуємо ваші персональні дані. Про всі такі випадки просимо повідомляти відразу наш контактний центр: (0800) 500-360.

Увага! Маємо гарні новини! Закінчується будівництво оптоволоконної мережі у с. Савинці Миргородського району Полтавської області!

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Друзі, маємо для вас новини! Тепер оплачувати за послуги користування Інтернетом стало ще простіше! 

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Дорогий Абонент, компанія "Аватор" рада почати з Вами працювати!

З 10.06.2018 року Абоненти компанії "СітіСтар" ("CityStar") (ФОП Шевченко О.М. та Бровко С.А.) в с. Тахтаулове, с. Жуки, м-н Івонченці обслуговуються компанією "Аватор".

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Опитування

Опитування

Які канали Ви хотіли б бачити?
Які канали Ви рідше всього дивитесь?

Вам необхідно зареєструватися, щоб переглянути статтю.

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022