Абоненти компанії "CityStar" с. Тахтаулове, с. Жуки переходять до компанії "Аватор"

Дорогий Абонент, компанія "Аватор" рада почати з Вами працювати!

З 10.06.2018 року Абоненти компанії "СітіСтар" ("CityStar") (ФОП Шевченко О.М. та Бровко С.А.) в с. Тахтаулове, с. Жуки, м-н Івонченці обслуговуються компанією "Аватор".

Кошти на особистих рахунках та тарифи залишаються без змін (переходять до білінгу компанії "Аватор").

Змінюється номер договору (він же логін в особистий кабінет avator.in). Новий номер договору/ пароль відправлено в СМС повідомленні на Ваш телефонний номер, який був зареєстрований в компанії "СітіСтар".

Найближчим часом всіх абонентів технології WiFi буде переведено на найновітнішу стабільну швидкісну технологію GePon (оптичний кабель в приватному секторі) та буде змінено тариф на 100 МБ/с за 100 грн/міс. Переведення буде проводитися поступово, про що Вам буде повідомлено пізніше.

По всім питанням можете безпосередньо звертатися на центральний офіс компанії "Аватор": м. Полтава, вул. Соборності, 54 (біля ПД "Листопад"), тел.: (0800) 500-360 (цілодобово)

Зверніть увагу, відтепер Ви можете оплачувати Інтернет різними способами (старі способи поповнення Інтернету відсьогодні не діятимуть):

- За допомогою платіжного терміналу Приватбанку - в пункті меню «Комунальні платежі» - «Інтернет» - «Аватор». Для оплати необхідно: внести у відповідне поле терміналу номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору; внести суму, яку бажаєте оплатити; і здійснити оплату. Комісія банку 1 грн. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.

- За допомогою «Приват24» - в пункті меню «Мої платежі» - «Пошук» або «Створити» - вводимо слово «Аватор» і натискуємо «Ентер». В списку знайдених компаній виберіть «Аватор». Для оплати необхідно: внести у відповідне поле номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору; внести суму, яку бажаєте оплатити; і здійснити оплату. Комісія банку 1 грн. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.

- Банківською картою Visa або Mastercard в особистому кабінеті www.avator.in в пункті меню «Платежи» - «Оплата картой Visa или Mastercard». Комісія банку 3 %. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.

- За допомогою платіжних терміналів Ізіпей, Сіті24. 

- Замовити Рахунок, звернувшись із запитом на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

- Через касу будь-якого банку, для цього надати працівнику банку інформацію:

ТОВ "К-НЕТ ІСП"

Р/р: 26004054619482

ЄДРПОУ/ДРФО: 40473600

МФО: 331401

Банк: Полт. ГРУ ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", м. Полтава

Призначення платежу: "За надання послуг інтернету згідно договору №..."

Обов'язково вкажіть свій номер договору (після символу №) в призначенні платежу, інакше платіж не буде зараховано. В залежності від регламенту  зарахування платежів банку, платіж може зараховуватися впродовж 5 робочих днів.

Вас автоматично повідомляють за допомогою СМС (з альфаіменем відправника "Avator") у випадках:

- на рахунку залишається коштів на 3 дні користування інтернетом;

- на рахунку залишається коштів на 1 день користування інтернетом;

- на рахунок зараховано оплату;

- підключення/відключення послуг, новини, аварії тощо.

Дякуємо, що Ви з нами!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022