Про перехід абонентів компанії «Opticline» м.Гребінка до компанії «Аватор»

Шановний Абоненте, компанія «Аватор» рада співпраці з Вами!

З 01.02.2019 року компанія «Opticline» передала на обслуговування компанії «Аватор» телекомунікаційну мережу в м.Гребінка Гребінківського району Полтавської області.

Абонентів компанії «Opticline» переведено на білінг компанії «Аватор», при цьому змінено адресу особистого кабінету на avator.in, у якому можна бачити останні новини компанії, оплачувати послуги, залишати заявки на зміну тарифу, виклик майстра та інші.

Кошти на особистих рахунках та тарифні плани залишаються без змін (переходять до білінгу компанії «Аватор»). Зверніть увагу, змінюється спосіб зняття абонентської плати (відтепер знімається щоденно, згідно тарифного плану).  Логін та пароль не змінились (актуальні для входу в Особистий кабінет avator.in). Ці дані відправлено в СМС повідомленні на Ваш телефонний номер, який був зареєстрований в компанії «Opticline».

Зверніть увагу, відтепер оплати ваучерами поповнення/скретч-картами «Opticline» не діють!

Ви можете поповнювати Інтернет різними способами:

За допомогою платіжного терміналу Приватбанку - в пункті меню «Комунальні платежі» - «Інтернет» - «Аватор». Для оплати необхідно: внести у відповідне поле терміналу номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору; внести суму, яку бажаєте оплатити; і здійснити оплату. Комісія банку 1 грн (при поповненні за допомогою пенсійної карти комісія не знімається). Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.

За допомогою «Приват24» - в пункті меню «Мої платежі» - «Пошук» або «Створити» - вводимо слово «Аватор» і натискуємо «Ентер». В списку знайдених компаній виберіть «Аватор». Для оплати необхідно: внести у відповідне поле номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору; внести суму, яку бажаєте оплатити; і здійснити оплату. Комісія банку 1 грн (при поповненні за допомогою пенсійної карти комісія не знімається). Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.

Банківською картою Visa або Mastercard в особистому кабінеті www.avator.in в пункті меню «Платежи» - «Оплата картой Visa или Mastercard». Комісія банку 3 %. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.

За допомогою платіжних терміналів EasyPay, Сіті24, IBox, ФК Система.

Замовити Рахунок, звернувшись із запитом на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Через касу будь-якого банку, для цього надати працівнику банку інформацію:

ТОВ «А-НЕТ»

р/р 26005054204250

МФО 331401

ЄДРПОУ 40463498

Банк: Полт. ГРУ ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", м. Полтава

Призначення платежу: "За надання телекомунікаційних послуг згідно договору №..."

Обов'язково вкажіть свій номер договору (після символу №) в призначенні платежу, інакше платіж не буде зараховано. В залежності від регламенту  зарахування платежів банку, платіж може зараховуватися впродовж 5 робочих днів.

Вас автоматично повідомляють за допомогою СМС (з альфаіменем відправника "Avator") у випадках:

- на рахунку залишається коштів на 1 день користування інтернетом;

- на рахунок зараховано оплату;

- підключення/відключення послуг, новини, аварії тощо.

По всім питанням можете звертатися до контактного центру компанії «Аватор»: тел. (0800)-500-360 (цілодобово) чи до центрального офісу компанії «Аватор»: м. Полтава, вул. Соборності, 54 (біля ПД «Листопад»). З радістю надамо Вам відповіді на будь-які запитання!

Дякуємо, що Ви з нами!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022