Щодо зміни реквізитів для оплати послуг!

Шановні абоненти, повідомляємо Вас про зміну номерів поточних рахунків на новий стандарт IBAN, які необхідно використовувати при оплаті телекомунікаційних послуг Оператора.

Відповідно до Постанови Правління НБУ від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» (зі змінами, внесеними згідно з постановою Правління НБУ №41 від 22.02.2019), з 05.08.2019 р. запроваджено використання IBAN в банківських реквізитах для проведення розрахунків.

Проте, ми рекомендуємо вам оплачувати послуги за допомогою автоматичних платіжних систем, які зараховують платежі за вірними реквізитами. Способи оплати:

  • У терміналі Приватбанку – у пункті меню «Комунальні платежі» - «Інтернет» - «Аватор». Для оплати необхідно: внести у відповідне поле терміналу номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору; внести суму і здійснити оплату. Комісія банку 1 грн. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.
  • У терміналі EasyPay або на сайті ua – у пункті меню «Интернет, ТВ и телефон» в пошуковому рядку вводимо слово «Аватор». В списку знайдених компаній виберіть «Аватор». Для оплати необхідно: внести у відповідне поле номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору; внести суму і здійснити оплату. Комісія становить 1,5 % від суми. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.
  • У терміналах City 24, FC Sistema, IBOX – в пункті меню «Телебачення та Інтернет» в пошуковому рядку вводимо слово «Аватор». В списку знайдених компаній виберіть «Аватор». Для оплати необхідно: ввести у відповідне поле номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору; внести суму і здійснити оплату. Комісія становить - 5 % від суми в City 24, 3% від суми в FC Sistema, 1,5 % від суми в IBOX. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.
  • У Приват24 – у пункті меню «Мої платежі» - «Пошук» або «Створити» - вводимо слово «Аватор» і натискаємо «Ентер». В списку знайдених компаній виберіть «Аватор». Для оплати необхідно: внести у відповідне поле номер договору; перевірити чи співпадає П.І.Б., зареєстроване під цим номером договору. Комісія банку 1 грн. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.
  • В особистому кабінеті avator.in банківською картою Visa або Mastercard в пункті меню «Платежі» - «Оплата карткою Visa або Mastercard - LiqPay» або «Оплата карткою Visa або Mastercard - Приватбанк» - внесіть дані банківської картки та введіть код підтвердження, який надійде Вам у вигляді смс повідомлення на мобільний телефон. Комісія становить 1 грн через Приватбанк. Комісія становить 3 % через платіжну систему LiqPay. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.
  • В особистому кабінеті avator.in  картою оплати у пункті меню «Платежі» - «Карти оплати». Карта оплати представляє собою скретч-карту з нанесеним на ній унікальним кодом - логіном і паролем, які закриті захисним покриттям (витирається монеткою). Карти оплати продаються в місцевих магазинах або інших точках продажів у тих регіонах, де немає терміналів або відділень Приватбанку. Комісія магазину близько 1-5 грн. Зараховується оплата впродовж декількох хвилин.

 

Якщо у Вас немає можливості оплатити послуги за допомогою автоматичних платіжних систем, а лише через касу банку - здійснюйте оплату за наступними реквізитами:

ТОВ АВАТОР КОМ

ЄДРПОУ: 42814455 р/р UA243314010000026005054208966

в Полтавському ГРУ АТ КБ "ПРИВАТБАНК", м. Полтава, МФО 331401

 

Зверніть увагу, реквізити, що вказані у Пам'ятках абонента до редакції 01.11.2019 року не актуальні.

 

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022