Підключай інтерактивне телебачення OmegaTV!

Друзі, пропонуємо усім користувачам оптичного інтернету переглядати улюблені телепередачі, фільми та серіали за допомогою інтерактивного телебачення.

Послуга дозволяє переглядати телеканали через додаток «OmegaTV» на Вашому телевізорі з функцією Smart TV або на будь-якому мобільному пристрої з операційною системою Android, iOS (iPhone і iPad), медіаплеєрах, а також на будь-яких інших пристроях, оснащених інтернет-браузером. Усе, що Вам необхідно це завантажити на Ваш пристрій додаток «OmegaTV». Для роботи сервісу потрібне підключення до Інтернету.

Можливості:

- Перегляд різних каналів одночасно на трьох, чоторьох або п'яти різних пристроях (в залежності від обраного тарифу), використовуючи один обліковий запис;

- Можливість поставити на паузу та продовжити перегляд з того ж місця.

Для перегляду телеканалів на телевізорі без функції Smart TV знадобиться ТВ-приставка.

Оплата за сервіс Інтерактивного ТБ списується у авансовому порядку з основного рахунку за 1 місяць користування. Якщо коштів на Вашому балансі недостатньо – послуга деактивується.

Для активації необхідно увійти до Особистого кабінету avator.in, у розділі «Послуги і тарифи» натиснути «Телебачення – OmegaTV» та обрати один із запропонованих тарифних планів:
UA:Ефір 134 канали – 80 грн/міс (3 пристрої)
Преміум 169 каналів – 100 грн/міс (4 пристрої)
VIP HD 198 каналів – 130 грн/міс (5 пристроїв)

Для підключення послуги потрібно в особистому кабінеті отримати разовий код активації та ввести на Вашому пристрої і насолоджуватись переглядом!

Також у Вас є можливість обрати безкоштовний тарифний план UA: Новини - 27 каналів чи упродовж 7 днів безкоштовно переглядати усі канали у тестовому режимі.

Економте власний час та керуйте ефіром за допомогою зручних функцій і сучасних технологій!

 

Дякуємо, що Ви з нами!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022