Про тимчасову відсутність інтернету у с. Савинці, с. Семеренки, с.Зелений Кут, с. Куйбишеве, с. Малий Перевіз, с. Бакумівка, с. Михайлики, с. Воскобійники, с. Романьки, с. Комишня, с. Остапівка, с. Артелярщина, с. Дейкалівка, с. Новоселівка, с. Покровське

20 вересня 2020 року у ряді населених пунктів Миргородського, Шашацького, Зіньківського районів, а саме: с. Савинці, с. Семеренки, с.Зелений Кут, с. Куйбишеве, с. Малий Перевіз, с. Бакумівка, с. Михайлики, с. Воскобійники, с. Романьки, с. Комишня, с. Остапівка, с. Артелярщина, с. Дейкалівка, с. Новоселівка, с. Покровське користувачі залишились без інтернету.

Наше обладнання без попередження вимкнули. На зв'язок після десятків дзвінків керівник ТОВ «Савинці» Ситник Тетяна Михайлівна  вийшла пізно ввечері того ж дня,  погодилась на ранкову зустріч. Проте під час зустрічі нашій компанії безпідставно відмовили в оренді. Нам повідомили, що ми маємо негайно зняти своє обладнання, так, як з ТОВ «Савинці» збирається співпрацювати інший інтернет-оператор ФОП Деркач Р.А. На прохання дати нам час для того, щоб знайти нове місце для оренди нам також відмовили. На мою думку причинами відмови нашій компанії у оренді може бути фінансова зацікавленість у розвитку інтернет-оператора «Apple Net»

Більше тисячі наших абонентів (серед яких велика кількість соціальних об'єктів: селищі ради, школи, дитячі садочки та ін.) залишились без інтернету. У частині населених пунктів роботу вдалось відновити відразу (с. Михайлики, с. Воскобійники, с. Романьки), частину населених пунктів відновили наступного дня 21 вересня 2020 року (с. Комишня, с. Остапівка, с. Артелярщина, с. Дейкалівка, с. Новоселівка, с. Покровське), та є села, де ситуація складніша, і не вдається так швидко вирішити проблему (с. Савинці, с. Зелений Кут, с. Куйбишеве, с. Малий Перевіз, с. Бакумівка, с. Черевки). Упродовж декількох днів ми відновимо роботу та відшкодуємо кошти абонентам за цей період. Проте у с. Зелений Кут ми не зможемо більше надавати свої послуги. Абоненти можуть звернутись до контактного центру компанії (0800) 500-360 задля уточнення способу повернення залишкових коштів на балансах.

Керівник ТОВ «Савинці» Ситник Тетяна Михайлівна є депутатом Миргородської районної ради також повідомила, якщо ми у даній ситуації будемо посилатись на дане товариство, компанії «Аватор» будуть робити антирекламу, всіляко пропагувати як поганого інтернет-оператора. Ми ж у свою чергу близько 10 років співпрацювали з ТОВ «Савинці», безкоштовно підключали соціальні об'єкти, безкоштовно надавали інтернет, завжди своєчасно реагували на звернення і зауваження і вважаємо таке відношення неприпустимим. Ми сподівались дійти згоди, знайти спільну мову, але цього, на наш превеликий жаль, не сталось.

Прошу звернути жителів усіх перелічених населених пунктів на таке відношення до них кандидата у депутати Миргородської районної ради.

Нашим абонентам ми приносимо вибачення за тимчасові незручності, абонентську плату буде відшкодовано. Дякуємо за розуміння!

 

З повагою,

директор компанії «Аватор»  Аватор Михайло Миколайович

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022