Про перехід абонентів компанії «Pro-Net» до компанії «Аватор»

01.12.2019 року компанія «Pro-Net» передала на обслуговування компанії «Аватор» телекомунікаційну мережу в с. Дяченки, Книшівка, Мануйлівка, Піски, Приліпка, Харченки, Хорішки, Говтва, Вакулівка, Козельщинського району Полтавської області, с. Ламане, Манжелія, Сиротенки, Троїцьке (Фрунзівка), Глобинського району Полтавської області, с. Остап'є, Балаклія, Великобагачанського району Полтавської області.

Абонентів компанії  «Pro-Net» переведено на білінг компанії «Аватор». Логіни та паролі залишаються без змін та можуть використовуватись для входу в Особистий кабінет avator.in, в якому можна бачити останні новини компанії, оплачувати послуги, залишати заявки на зміну тарифу, виклик майстра та інші.

Тарифні плани та баланси особистих рахунків залишаються без змін (переходять до білінгу компанії «Аватор»). 

Реквізити компанії «Pro-Net» для оплати послуг та ваучери поповнення «Pronet» діятимуть до 31.12.2019. Ваучерами поповнення «Pronet» можна оплатити послуги в особистому кабінеті avator.in. При цьому Ви вже для зручності можете використовувати будь-які способи оплати компанії «Аватор».

З 01.01.2020 послуги можна буде оплачувати лише картками поповнення, платіжними системами, он-лайн банківськими картками або за реквізитами компанії «Аватор».

Ознайомитися зі способами оплати послуг та Договором компанії «Аватор» можна на цьому сайті в розділі "Інтернет - Покриття/Тарифи/Публічний договір" та "Оплата послуг".

Дякуємо, що Ви з нами!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022